• SUBSCRIBE
  • FACEBOOK
  • TWITTER

Analiza efektów długookresowych polityki pieniężnej.

By wydedukować, czym jest wino, trzeba rozróżnić skład jego detalów, kiedy jest winogronem, sokiem z winogron a w następnej kolejności winem. Sok z gron przed fermentacją składa się po największej części z wody i cukrów, a także z kwasów i innych substancji syntetycznych w mniejszej ilości, jakie są odpowiedzialne za bezwarunkowy skład wina. Fermentacja alkoholowa przekształca wielką część cukrów z soku z winogron w alkohol etylowy, jednak zostawia inne intrygujące relacje, takie jak gliceryna. Niektóre z tych związków, jakie są aktualne w mniejszym stopniu, dają pewien zakres degustacji wina, tak jak oraz obecność garbników, które odnajdują się w skórce winogron oraz wolno je uważać za naturalny konserwant, który pozwala winom starzeć się więcej niż 5 lat, co potwierdza wina. Inne detale dodaje się do wina w sposób sztuczny i składają się na to, co nazywa się akcesoriami do wina. Dodatki te maja na celu stabilizować miarodajne związki (białka, kryształy winianu itd.), obniżyć poziom kwasów, przeciwutleniaczy (kwas askorbinowy), środków przeciwbakteryjnych (dwutlenek siarki, kwas sorbowy, sorbinian, kwas benzoesowy, kwas fumarowy).

1. Dowiedz się jak

2. O nas

3. Znajdź więcej

4. O nas

5. Metody

Categories: Biznes

Comments are closed.